|
|
|
|
LEADER |
01249naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001100280 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210510094049.0 |
007 |
ta |
008 |
210510s2018 ci a | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001100280
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636.09
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Muruzović, Mirjana Ž.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
245 |
1 |
0 |
|a In vitro evaluation of the antimicrobial potential of Streptococcus uberis isolated from a local cheese from Southeastern Serbia /
|c Mirjana Ž. Muruzović, Katarina G. Mladenović, Tanja D. Žugić-Petrović and Ljiljana R. Čomić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 41 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Goveda
|a Bakterije
|a Streptococcus uberis
|a Sir
|a Autohtona vrsta
|a Osjetljivost na lijekove
|
653 |
|
5 |
|a Srbija
|
700 |
1 |
|
|a Mladenović, Katarina G.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Žugić-Petrović, Tanja D.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
700 |
1 |
|
|a Čomić, Ljiljana R.
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
773 |
0 |
|
|t Veterinarski arhiv (Tisak)
|x 0372-5480
|g 88 (2018), 4 ; str. 521-534
|w nsk.(HR-ZaNSK)000008514
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b gtao2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/203974
|y Elektronička verzija članka
|