Determination of antioxidant activity of yoghurt enriched with polymerized whey protein

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001095189/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 4 ; str. 272-281
Glavni autori: Bierzuńska, Paulina (Author), Cais-Sokolińska, Dorota
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01044naa a2200301 i 4500
001 NSK01001095189
003 HR-ZaNSK
005 20210323111132.0
007 ta
008 210323s2018 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001095189 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Bierzuńska, Paulina  |4 aut 
245 1 0 |a Determination of antioxidant activity of yoghurt enriched with polymerized whey protein /  |c Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 25 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Jogurt  |a Polimerizirani proteini sirutke  |a Antioksidacijska aktivnost  |a Bakterije mliječne kiseline 
700 1 |a Cais-Sokolińska, Dorota  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 68 (2018), 4 ; str. 272-281  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B10/18 
998 |b boko2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/206622  |y Elektronička verzija članka