Textural and sensory characteristics of extruded snacks prepared from corn and carrot powder with ascorbic acid addition

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001093282/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
24 (2018), 1 ; str. 52-58
Glavni autori: Obradović, Valentina (Author), Babić, Jurislav, Jozinović, Antun, Ačkar, Đurđica, Panak Balentić, Jelena, Grec, Marijana, Šubarić, Drago
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01303naa a2200349 i 4500
001 NSK01001093282
003 HR-ZaNSK
005 20210310144007.0
007 ta
008 210310s2018 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001093282 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Obradović, Valentina  |4 aut 
245 1 0 |a Textural and sensory characteristics of extruded snacks prepared from corn and carrot powder with ascorbic acid addition /  |c Valentina Obradović, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Đurđica Ačkar, Jelena Panak Balentić, Marijana Grec, Drago Šubarić. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 22 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Kukuruzni ekstrudati  |a Teksturalna svojstva  |a Senzorska svojstva 
700 1 |a Babić, Jurislav  |4 aut 
700 1 |a Jozinović, Antun  |4 aut 
700 1 |a Ačkar, Đurđica  |4 aut 
700 1 |a Panak Balentić, Jelena  |4 aut 
700 1 |a Grec, Marijana  |4 aut 
700 1 |a Šubarić, Drago  |4 aut 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 24 (2018), 1 ; str. 52-58  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B09/18 
998 |b tino2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/201025  |y Elektronička verzija članka