Changing of viscosity and thermal properties of olive oil with different harvesting methods and waiting period

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001089522/Details
Matična publikacija: Tehnički glasnik (Varaždin)
12 (2018), 1 ; str. 50-54
Glavni autori: Sağlam, Cihangir (Author), Tan, Fulya, Aktaş, Turkan
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01169naa a2200289 i 4500
001 NSK01001089522
003 HR-ZaNSK
005 20210205134142.0
007 ta
008 210205s2018 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001089522 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 631/635  |2 2011 
100 1 |a Sağlam, Cihangir  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Changing of viscosity and thermal properties of olive oil with different harvesting methods and waiting period /  |c Cihangir Sağlam, Fulya Tan, Turkan Aktaş. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 9 jed. 
653 0 |a Maslinovo ulje  |a Toplinska svojstva  |a Viskoznost  |a Berba 
700 1 |a Tan, Fulya  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Aktaş, Turkan  |4 aut 
773 0 |t Tehnički glasnik (Varaždin)  |x 1846-6168  |g 12 (2018), 1 ; str. 50-54  |w nsk.(HR-ZaNSK)000645569 
776 0 |a Sağlam, Cihangir  |t Changing of viscosity and thermal properties of olive oil with different harvesting methods and waiting period  |w nsk.(HR-ZaNSK)001024883 
981 |b B07/18 
998 |b rpeo2102 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/196909  |y Elektronička verzija članka