Nutritivna svojstva i mikrobiološka ispravnost organski uzgojenih uljarica i orašastih plodova
Organski uzgojene biljke uljarica i orašasti plodovi te proizvodi njihove prerade su zbog svojih nutritivnih vrijednosti, odličnog okusa i pozitivnih učinaka na zdravlje sve omiljeniji današnjim potrošačima. Mnogi od tih proizvoda se mogu dobiti uz minimalno procesiranje, a budući da nisu termički t...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084831 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 22 (2020), 6 ; str. 475-483 |
Glavni autori: | Lenart, Lidija (Author), Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije, Jager, Nina |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.22.6.2 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.22.6.2Hrčak