A new methodology for the temperature testing of thermostatic chambers used in the food-meat industry

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001083510/Details
Matična publikacija: Tehnički vjesnik (Strojarski fakultet)
25 (2018), suppl. 2 ; str. 319-325
Glavni autori: Jankovich, Dennis (Author), Osman, Krešimir, inženjer strojarstva, Milković, Vili
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01096naa a2200289 i 4500
001 NSK01001083510
003 HR-ZaNSK
005 20201207145744.0
007 ta
008 201207s2018 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001083510 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 620  |2 2011 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Jankovich, Dennis  |4 aut 
245 1 2 |a A new methodology for the temperature testing of thermostatic chambers used in the food-meat industry /  |c Dennis Jankovich, Krešimir Osman, Vili Milković. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 29 jed. 
653 0 |a Mjerna nesigurnost  |a Metoda odzivne plohe  |a Toplinska obrada  |a Prehrambena industrija  |a Mesna industrija 
700 1 |a Osman, Krešimir,  |c inženjer strojarstva  |4 aut 
700 1 |a Milković, Vili  |4 aut 
773 0 |t Tehnički vjesnik (Strojarski fakultet)  |x 1330-3651  |g 25 (2018), suppl. 2 ; str. 319-325  |w nsk.(HR-ZaNSK)000084915 
981 |b B05/18 
998 |b rpeo2012 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/205926  |y Elektronička verzija članka