|
|
|
|
LEADER |
01100nam a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01001082042 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20201124102921.0 |
007 |
ta |
008 |
201124s1937 ci ad 000 0 fre |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001082042
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 159.9
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Bujas, Zoran
|4 aut
|
245 |
1 |
3 |
|a La mesure de la sensibilité différentielle dans le domaine gustatif /
|c Zoran Bujas ; (avec la collaboration de Ida Ostojčić).
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Članovi Psihologijskog instituta,
|c 1937.
|e ([Zagreb] :
|f [Tiskara C. Albrecht])
|
300 |
|
|
|a 18 str. :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 23 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Radovi Psihologijskog instituta Univerziteta u Zagrebu ;
|v sv. 2, br. 1
|
500 |
|
|
|a Podatak o mjestu tiskanja i tiskari iz HRB knj. 2 (1560).
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 18.
|
700 |
1 |
|
|a Ostojčić, Ida
|4 ctb
|
760 |
1 |
8 |
|t Radovi Psihologijskog instituta Univerziteta u Zagrebu
|g sv. 2, br. 1
|w nsk.(HR-ZaNSK)001081992
|
981 |
|
|
|e HRB3
|r HRB1937
|
996 |
|
|
|a Recon
|
998 |
|
|
|i majo2011
|