|
|
|
|
LEADER |
01335naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01001053523 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20200130103659.0 |
007 |
ta |
008 |
200127s2017 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001053523
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Petravić, Vlatka
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Odabrani biotehnološki čimbenici koji utječu na alkoholnu fermentaciju pri proizvodnji vina /
|c Vlatka Petravić-Tominac, Sven Mujadžić, Vesna Zechner-Krpan, Hrvoje August, Darko Velić, Natalija Velić.
|
246 |
1 |
1 |
|a Selected biotechnological factors affecting alcoholic fermentation in winemaking
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 36 jed.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Proizvodnja vina
|a Fermentacija
|a Biotehnološki čimbenici
|
700 |
1 |
|
|a Mujadžić, Sven
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Zechner-Krpan, Vesna
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a August, Hrvoje
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Velić, Darko
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Velić, Natalija
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 12 (2017), 3/4 ; str. 100-106
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
981 |
|
|
|b B07/17
|
998 |
|
|
|b gtao2001
|b tini2001
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/197765
|y Elektronička verzija članka
|