Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti i sastav masnih kiselina utrajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta
Cilj ovog rada bio je odrediti udio masti usporedbom dviju različitih metoda (metoda po Soxhletu i Smedesu) te sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta. Sastav masnih kiselina određen je metodom plinske kromatografije. Određeni su srednje vrijednosti ukupnih udjela mas...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041851 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 4 ; str. 308-316 |
Glavni autori: | Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (Author), Planinčić, Hedviga, Medić, Helga |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.4.3 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.20.4.3Hrčak