Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti i sastav masnih kiselina utrajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta

Cilj ovog rada bio je odrediti udio masti usporedbom dviju različitih metoda (metoda po Soxhletu i Smedesu) te sastav masnih kiselina u trajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta. Sastav masnih kiselina određen je metodom plinske kromatografije. Određeni su srednje vrijednosti ukupnih udjela mas...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041851
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 4 ; str. 308-316
Glavni autori: Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (Author), Planinčić, Hedviga, Medić, Helga
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.4.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.20.4.3
Hrčak