|
|
|
|
LEADER |
01924nam a2200373 i 4500 |
001 |
NSK01001037064 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211130104615.0 |
007 |
ta |
008 |
190719s2019 ci d m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001037064
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 634.73
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 547.56
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 664.85
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Liović, Nikolina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.) :
|b doktorski rad = Influence of different processing methods on biological activities and in vitro gastrointestinal stability of phenolics from cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum L.) : doctoral thesis /
|c Nikolina Liović ; mentorice, supervisors Tea Bilušić, Greta Krešić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of different processing methods on biological activities and in vitro gastrointestinal stability of phenolics from cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum L.)
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2019.
|
300 |
|
|
|a 165 listova :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 140-165, [166-167].
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Borovnica
|x Sušenje
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Fenoli
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Sušenje zamrzavanjem
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kulišić, Tea
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Krešić, Greta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio1907
|c mzoo2111
|c sdio2111
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463417
|y Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.)
|