Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.)

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001037064/Details
Ostali autori: Liović, Nikolina (Dissertant), Kulišić, Tea (Thesis advisor), Krešić, Greta
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2019.
Predmet:
Online pristup: Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.)
LEADER 01924nam a2200373 i 4500
001 NSK01001037064
003 HR-ZaNSK
005 20211130104615.0
007 ta
008 190719s2019 ci d m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)001037064 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 634.73  |2 2011 
080 1 |a 547.56  |2 2011 
080 1 |a 664.85  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Liović, Nikolina  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.) :  |b doktorski rad = Influence of different processing methods on biological activities and in vitro gastrointestinal stability of phenolics from cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum L.) : doctoral thesis /  |c Nikolina Liović ; mentorice, supervisors Tea Bilušić, Greta Krešić. 
246 3 1 |a Influence of different processing methods on biological activities and in vitro gastrointestinal stability of phenolics from cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum L.) 
260 |a Zagreb,  |c 2019. 
300 |a 165 listova :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. 
504 |a Bibliografija: listovi 140-165, [166-167]. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Borovnica  |x Sušenje  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Fenoli  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Sušenje zamrzavanjem  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Kulišić, Tea  |4 ths 
700 1 |a Krešić, Greta  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsio1907  |c mzoo2111  |c sdio2111 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:463417  |y Utjecaj metoda obrade na biološku aktivnost i in vitro gastrointestinalnu stabilnost fenola iz kultivirane borovnice (Vaccinium corymbosum L.)