Agglomeration process in the fluidized bed, the effecting parameters and some applications
The agglomeration process has been commonly used to improve the functional properties of powder products to form larger agglomerates. Agglomeration provides a granular structure to powders, reduce the dusting and improving their characteristics, such as storage stability, wettability, dispersibility...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029083 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 13 (2018), 3/4 ; str. 159-163 |
Glavni autori: | Yuksel, Hira (Author), Dirim, S. Nur |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.10 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.10Hrčak