Labelling of food products
Declaring nutritional characteristics, expiration dates and instructions for safe preparation of food, substances causing potential allergies or intolerances contained in products may be of vital importance to buyers and consumers. Additional information, such as geographical indication or origin of...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001028485 |
---|---|
Matična publikacija: |
Zbornik Veleučilišta u Rijeci (Online) 6 (2018), 1 ; str. 399-412 |
Glavni autor: | Štefanić, Ivan (Author) |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31784/zvr.6.1.24 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31784/zvr.6.1.24Hrčak