Labelling of food products

Declaring nutritional characteristics, expiration dates and instructions for safe preparation of food, substances causing potential allergies or intolerances contained in products may be of vital importance to buyers and consumers. Additional information, such as geographical indication or origin of...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001028485
Matična publikacija: Zbornik Veleučilišta u Rijeci (Online)
6 (2018), 1 ; str. 399-412
Glavni autor: Štefanić, Ivan (Author)
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31784/zvr.6.1.24
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31784/zvr.6.1.24
Hrčak