Rheological, texture and sensory properties of kefir from mare's milk and its mixtures with goat and sheep milk

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001028287/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
66 (2016), 4 ; str. 272-281
Glavni autori: Cais-Sokolińska, Dorota (Author), Wójtowski, Jacek, Pikul, Jan
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01059naa a2200301 i 4500
001 NSK01001028287
003 HR-ZaNSK
005 20221103115520.0
007 ta
008 190424s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001028287 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Cais-Sokolińska, Dorota  |4 aut 
245 1 0 |a Rheological, texture and sensory properties of kefir from mare's milk and its mixtures with goat and sheep milk /  |c Dorota Cais-Sokolińska, Jacek Wójtowski, Jan Pikul. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 45 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Kobilje mlijeko  |a Kozje mlijeko  |a Ovčje mlijeko  |a Kefir  |a Svojstva  |a Istraživanje 
700 1 |a Wójtowski, Jacek  |4 aut 
700 1 |a Pikul, Jan  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 66 (2016), 4 ; str. 272-281  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B07/16 
998 |b suzo1904 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/168550  |y Elektronička verzija članka