Consumer decision process in restaurant selection

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001023417/Details
Matična publikacija: Tržište (Zagreb)
28 (2016), 2 ; str. 173-190
Glavni autori: Longart, Pedro (Author), Wickens, Eugenia, Bakir, Ali
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01184naa a2200325 i 4500
001 NSK01001023417
003 HR-ZaNSK
005 20190318103021.0
007 ta
008 190311s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001023417 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 658  |2 2011 
080 1 |a 640.4  |2 2011 
100 1 |a Longart, Pedro  |4 aut 
245 1 0 |a Consumer decision process in restaurant selection :  |b an application of the stylized EKB model /  |c Pedro Longart, Eugenia Wickens, Ali Bakir. 
246 1 1 |a Proces odlučivanja potrošača o izboru restorana :  |b primjena stiliziranoga EKB modela 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 78 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Marketing  |a Restorani  |a Potrošači  |a Proces odlučivanja  |a Fokus regulacije  |a Empirijsko istraživanje 
700 1 |a Wickens, Eugenia  |4 aut 
700 1 |a Bakir, Ali  |4 aut 
773 0 |t Tržište (Zagreb)  |x 0353-4790  |g 28 (2016), 2 ; str. 173-190  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013800 
981 |b B06/16 
998 |b suzo1903  |b boki1903 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/170394  |y Elektronička verzija članka