|
|
|
|
LEADER |
01407nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001017996 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211217153215.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
190121s2018 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001017996
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 66.04
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 613.29
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Panak Balentić, Jelena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda :
|b doktorska disertacija /
|c Jelena Panak Balentić ; mentor Dragan Šubarić.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2018.
|
300 |
|
|
|a 133 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2018.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 113-129.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Snack proizvodi
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Nusproizvodi
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Obogaćeni proizvodi od žitarica
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ekstruzija
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio1901
|c sdio2111
|