|
|
|
|
LEADER |
00869nam a2200253 i 4500 |
001 |
NSK01001008365 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190614141343.0 |
007 |
ta |
008 |
180927s1925 ci a 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001008365
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664.58
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Gazzari, Anaklet
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Naputak za opredijeljivanje "broja kiselosti" dotično postotka "uljenih kiselina" u maslinovom ulju po metodi inž. A. Gazzari.
|
260 |
|
|
|a [S. l.] :
|b [s. n.],
|c [1925.]
|e ([Split] :
|f [Splitska društvena tiskara])
|
300 |
|
|
|a 7 str. :
|b [1] ilustr. ;
|c 22 cm.
|
500 |
|
|
|a Puni oblik imena autora: Anaklet Gazzari.
|
500 |
|
|
|a Nasl. nad tekstom.
|
500 |
|
|
|a Podatak o god. izd. i tiskari iz HRB knj. 5 (11475.).
|
981 |
|
|
|e HRB3
|r HRB1925
|
998 |
|
|
|i amto1809
|