The use of thermal analysis and photoacoustic spectroscopy in the evaluation of maltodextrin microencapsulation of anthocyanins from juçara palm fruit (Euterpe edulis Mart.) and their application in food

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000992799
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
53 (2015), 4 ; str. 385-396
Glavni autori: Dos Passos, Ana Paula da Silva (Author), Madrona, Grasiele Scaramal, Marcolino, Vanessa Aparecida, Baesso, Mauro Luciano, Matioli, Graciette
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka