|
|
|
|
LEADER |
01120nam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000953896 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170504114042.0 |
007 |
ta |
008 |
170120q1936 ci a 001 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000953896
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663.2(035)
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (035)
|2 MRF 2011.
|
245 |
0 |
0 |
|a Uputa o čišćenju, ispiranju i konzerviranju bačava za vino :
|b preinačenje bačava od rakije, ruma ili žesta kao i od crnoga vina za bijelo sa nenadoknadivim sredstvom : čišćenje i bistrenje mutnih vina kao i oduzimanje raznih neugodnih ukusa i boja sa najnovijim isprobanim i prokušanim preparatima /
|c uredjuje i izdaje Antun Novosel.
|
260 |
|
|
|a [S. l.] :
|b Antun Novosel,
|c [1936?]
|e (Osijek :
|f Frankova tiskara)
|
300 |
|
|
|a 61 str. :
|b ilustr. ;
|c 20 cm.
|
504 |
|
|
|a Kazalo.
|
505 |
8 |
|
|a Str. [3]: Predgovor / Antun Novosel.
|
650 |
|
7 |
|a Bačvarstvo
|x Sanitacija
|v Priručnici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Novosel, Antun,
|c bačvar
|4 edt
|4 aui
|
981 |
|
|
|e HRB3
|p CRO
|r HRB1936
|
998 |
|
|
|i ilao1701
|c ktuo170504
|