|
|
|
|
LEADER |
01106naa a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01000929891 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160407124453.0 |
007 |
ta |
008 |
160407s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000929891
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Yerlikaya, Oktay
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of bee pollen supplement on antimicrobial, chemical, rheological, sensorial properties and probiotic viability of fermented milk beverages /
|c Oktay Yerlikaya.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 40 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Fermentirano mlijeko
|a Mliječni napitci
|a Pčelinji proizvodi
|a Pelud
|a Starter-kulture
|a Antimikrobno djelovanje
|a Patogene bakterije
|a Inhibicija rasta
|a Reološka svojstva
|a Organoleptička svojstva
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 64 (2014), 4 ; str. 268-279
|
981 |
|
|
|b B05/14
|
998 |
|
|
|a milo160407
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=191969
|y Elektronička verzija članka
|