Effect of bee pollen supplement on antimicrobial, chemical, rheological, sensorial properties and probiotic viability of fermented milk beverages

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000929891/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
64 (2014), 4 ; str. 268-279
Glavni autor: Yerlikaya, Oktay (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01106naa a2200277 i 4500
001 NSK01000929891
003 HR-ZaNSK
005 20160407124453.0
007 ta
008 160407s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000929891 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Yerlikaya, Oktay 
245 1 0 |a Effect of bee pollen supplement on antimicrobial, chemical, rheological, sensorial properties and probiotic viability of fermented milk beverages /  |c Oktay Yerlikaya. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 40 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Fermentirano mlijeko  |a Mliječni napitci  |a Pčelinji proizvodi  |a Pelud  |a Starter-kulture  |a Antimikrobno djelovanje  |a Patogene bakterije  |a Inhibicija rasta  |a Reološka svojstva  |a Organoleptička svojstva 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 64 (2014), 4 ; str. 268-279 
981 |b B05/14 
998 |a milo160407 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=191969  |y Elektronička verzija članka