Lactic Acid Fermentation of Tomato: Effects on cis/trans Lycopene Isomer Ratio, β-Carotene Mass Fraction and Formation of L(+)- and D(–)-Lactic Acid

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887959
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 471-478
Glavni autor: Bartkiene, Elena (-)
Ostali autori: Vidmantiene, Daiva (-), Juodeikiene, Grazina, Viskelis, Pranas, Urbonaviciene, Dalia
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka