Lactic Acid Fermentation of Tomato: Effects on cis/trans Lycopene Isomer Ratio, β-Carotene Mass Fraction and Formation of L(+)- and D(–)-Lactic Acid
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887959 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 51 (2013), 4 ; str. 471-478 |
Glavni autor: | Bartkiene, Elena (-) |
Ostali autori: | Vidmantiene, Daiva (-), Juodeikiene, Grazina, Viskelis, Pranas, Urbonaviciene, Dalia |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: