Herbal Fortification of Bread with Fennel Seeds

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000887813/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 3 ; str. 434-440
Glavni autor: Das, Lipi (-)
Ostali autori: Raychaudhuri, Utpal (-), Chakraborty, Runu
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00990caa a2200289 i 4500
001 NSK01000887813
003 HR-ZaNSK
005 20141002144140.0
007 ta
008 141002s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000887813 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 66  |2 MRF 2011. 
080 |a 577  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Das, Lipi 
245 1 0 |a Herbal Fortification of Bread with Fennel Seeds /  |c Lipi Das, Utpal Raychaudhuri, Runu Chakraborty. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 32 jed. 
653 0 |a Kruh  |a Proizvodnja kruha  |a Sjemenke komorača  |a Senzorska svojstva  |a Antioksidansi 
700 1 |a Raychaudhuri, Utpal 
700 1 |a Chakraborty, Runu 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 3 ; str. 434-440 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a luko141002 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=160839  |y Elektronička verzija članka