Optimization of the supercritical CO2 extraction of oil from rapeseed using response surface methodology

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000862727/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 2 ; str. 208-215
Glavni autor: Cvjetko, Marina (-)
Ostali autori: Jokić, Stela (-), Lepojević, Žika, Vidović, Senka, Marić, Branimir, biotehnolog, Radojčić Redovniković, Ivana
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01411caa a2200325 i 4500
001 NSK01000862727
003 HR-ZaNSK
005 20150112102522.0
007 ta
008 131120s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000862727 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Cvjetko, Marina 
245 1 0 |a Optimization of the supercritical CO2 extraction of oil from rapeseed using response surface methodology /  |c Marina Cvjetko, Stela Jokić, Žika Lepojević, Senka Vidović, Branimir Marić and Ivana Radojčić Redovniković. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists: Food – the Challenge and the Need, Opatija, 20–23 September 2011 
504 |a Bibliografija: 35 jed. 
653 0 |a Uljana repica  |a Ekstrakcija ulja  |a Metoda odzivne površine  |a Superkritični ugljikov dioksid  |a Masne kiseline 
700 1 |a Jokić, Stela 
700 1 |a Lepojević, Žika 
700 1 |a Vidović, Senka 
700 1 |a Marić, Branimir,  |c biotehnolog 
700 1 |a Radojčić Redovniković, Ivana 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 2 ; str. 208-215 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a rado131120 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=124875  |y Elektronička verzija članka