Physicochemical and antioxidant properties of buckwheat protein isolates with different polyphenolic content modified by limited hydrolysis with trypsin

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000862169/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 1 ; str. 17-24
Glavni autor: Wang, Xiao-Yan (-)
Ostali autori: Tang, Chuan-He (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01037caa a2200265 i 4500
001 NSK01000862169
003 HR-ZaNSK
005 20170301121356.0
007 ta
008 131115s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000862169 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Wang, Xiao-Yan 
245 1 0 |a Physicochemical and antioxidant properties of buckwheat protein isolates with different polyphenolic content modified by limited hydrolysis with trypsin /  |c Xiao-Yan Wang and Chuan-He Tang. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 31 jed. 
653 0 |a Heljda  |a Izolat  |a Polifenoli  |a Hidroliza  |a Tripsin  |a Antioksidativna svojstva  |a Fizikalno-kemijska svojstva 
700 1 |a Tang, Chuan-He 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 1 ; str. 17-24 
981 |b B09/12  |p CRO 
998 |a rado131115 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=117220  |y Elektronička verzija članka