Determination and comparison of potential nutritive values and mineral elements of three important food edible plants from southern part of Iran

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000827408/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
6 (2011), 3/4 ; str. 148-151
Glavni autor: Aberoumand, Ali (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01075caa a2200277 i 4500
001 NSK01000827408
003 HR-ZaNSK
005 20130404114621.0
007 ta
008 121219s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000827408 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Aberoumand, Ali 
245 1 0 |a Determination and comparison of potential nutritive values and mineral elements of three important food edible plants from southern part of Iran /  |c Ali Aberoumand. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 13 jed. 
653 0 |a Asparagus officinalis  |a Momordica dioica  |a Cordia myxa  |a Mineralni elementi  |a Nutritivna vrijednost 
653 5 |a Južni Iran 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 6 (2011), 3/4 ; str. 148-151 
981 |b B10/11  |p CRO 
998 |a sapo121219 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=113294  |y Elektronička verzija članka