|
|
|
|
LEADER |
00959nam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000826357 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20161028120547.0 |
008 |
121212s2012 ci a r 000 0 eng |
020 |
|
|
|a 9789537005313
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000826357
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 811.111:66(075.8)
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (075.8)(076)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Obad, Lidija
|
245 |
1 |
0 |
|a English for students of food technology I /
|c Lidija Obad.
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, Prehrambeno -tehnološki fakultet,
|c 2012.
|e (Osijek :
|f Grafika)
|
300 |
|
|
|a 127 str. :
|b ilustr. (djelomice u bojama) ;
|c 24 cm.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 126-127.
|
505 |
8 |
|
|a Glossary: str. 97-101.
|
650 |
|
7 |
|a Engleski jezik za prehrambene tehnologe
|v Udžbenici
|2 nskps
|
981 |
|
|
|a A08/12
|p CRO
|r HRB2012
|
998 |
|
|
|b vsvo1212
|c mvro121220
|c mvup150320
|c lmvp161028
|