Concentration of nutritional important minerals in Croatian goat and cow milk and some dairy products made of these

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000809500/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
3 (2011), 1 ; str. 21-25
Glavni autor: Slačanac, Vedran (-)
Ostali autori: Hardi, Jovica (-), Lučan Čolić, Mirela, Koceva Komlenić, Daliborka, Krstanović, Vinko, Jukić, Marija, prehrambena tehnologinja
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01238caa a2200325 i 4500
001 NSK01000809500
003 HR-ZaNSK
005 20120618115129.0
007 ta
008 120618s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000809500 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Slačanac, Vedran 
245 1 0 |a Concentration of nutritional important minerals in Croatian goat and cow milk and some dairy products made of these /  |c V. Slačanac, J. Hardi, Mirela Lučan, Daliborka Koceva Komlenić, V. Krstanović, M. Jukić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 28 jed. 
653 0 |a Kozje mlijeko  |a Kravlje mlijeko  |a Minerali  |a Elementi u tragovima 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Hardi, Jovica 
700 1 |a Lučan Čolić, Mirela 
700 1 |a Koceva Komlenić, Daliborka 
700 1 |a Krstanović, Vinko 
700 1 |a Jukić, Marija,  |c prehrambena tehnologinja 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 3 (2011), 1 ; str. 21-25 
981 |b B05/11  |p CRO 
998 |a tino120618 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=105560  |y Elektronička verzija članka