Rheological properties, water-holding and oil-binding capacities of particulate β-glucans isolated from spent brewer’s yeast by three different procedures

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000798062
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 1 ; str. 56-64
Glavni autor: Petravić, Vlatka (-)
Ostali autori: Zechner-Krpan, Vesna (-), Berković, Katarina, Galović, Petra, biotehnolog, Herceg, Zoran, Srečec, Siniša, Špoljarić, Igor, biotehnolog
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka