Rheological properties, water-holding and oil-binding capacities of particulate β-glucans isolated from spent brewer’s yeast by three different procedures
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000798062 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 49 (2011), 1 ; str. 56-64 |
Glavni autor: | Petravić, Vlatka (-) |
Ostali autori: | Zechner-Krpan, Vesna (-), Berković, Katarina, Galović, Petra, biotehnolog, Herceg, Zoran, Srečec, Siniša, Špoljarić, Igor, biotehnolog |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: