|
|
|
|
LEADER |
01015nam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000793178 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120111122627.0 |
007 |
ta |
008 |
120111s1973 ci ad m 000 0 srp |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000793178
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 631/635
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Lazor, Miron
|
245 |
1 |
0 |
|a Uticaj veštačkog sušenja na kvalitet i ukusnost kukuruza s osvrtom na oksidativnu stabilnost lipida :
|b doktorska disertacija /
|c Miron Lazor.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b M. Lazor,
|c 1973.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a XX, 112 listova :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Jugoslovenski institut za prehrambenu industriju, Zavod za tehnologiju stočne hrane - Novi Sad.
|
502 |
|
|
|a Polj. fak., Zagreb, 1973.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi I-XX.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1973
|
998 |
|
|
|o dkon1201
|