|
|
|
|
LEADER |
01328nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000772363 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170502203050.0 |
007 |
ta |
008 |
110615s2010 xxua m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000772363
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 664.231
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|
245 |
1 |
0 |
|a Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice :
|b doktorski rad /
|c Đurđica Ačkar ; [voditelj Drago Šubarić].
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b Đ. Ačkar,
|c 2010.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 155 listova :
|b ilustr., graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2010.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 146-155.
|
504 |
|
|
|a Summary: Isolation, modification and characterisation of wheat starch.
|
530 |
|
|
|a Dostupno i na CD-ROM-u.
|
650 |
|
7 |
|a Škrob
|x Svojstva
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2010
|
998 |
|
|
|m vško1106
|c mzoo110627
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762
|