Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000772363/Details
Glavni autor: Ačkar, Đurđica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : Đ. Ačkar, 2010.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01328nam a2200325 i 4500
001 NSK01000772363
003 HR-ZaNSK
005 20170502203050.0
007 ta
008 110615s2010 xxua m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000772363 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 664.231  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Ačkar, Đurđica 
245 1 0 |a Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice :  |b doktorski rad /  |c Đurđica Ačkar ; [voditelj Drago Šubarić]. 
260 |a Osijek :  |b Đ. Ačkar,  |c 2010.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 155 listova :  |b ilustr., graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2010. 
504 |a Bibliografija: listovi 146-155. 
504 |a Summary: Isolation, modification and characterisation of wheat starch. 
530 |a Dostupno i na CD-ROM-u. 
650 7 |a Škrob  |x Svojstva  |2 nskps 
776 0 |t Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice 
981 |p CRO  |r HRB2010 
998 |m vško1106  |c mzoo110627 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:071762