Investigation of gelatin polypeptides of jellyfish (Rhopilema esculentum) for their antioxidant activity in vitro

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766499/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 2 ; str. 222-228
Glavni autor: Zhuang, Yong-Liang (-)
Ostali autori: Sun, Li-Ping (-), Zhao, Xue, Hou, Hu, Li, Ba-Fang
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01082caa a2200301 i 4500
001 NSK01000766499
003 HR-ZaNSK
005 20150318141901.0
007 ta
008 110420s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766499 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Zhuang, Yong-Liang 
245 1 0 |a Investigation of gelatin polypeptides of jellyfish (Rhopilema esculentum) for their antioxidant activity in vitro /  |c Yong-Liang Zhuang, Li-Ping Sun, Xue Zhao, Hu Hou and Ba-Fang Li. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 28 jed. 
653 0 |a Antioksidacijsko djelovanje  |a Želatina  |a Meduza  |a Polipeptidi 
700 1 |a Sun, Li-Ping 
700 1 |a Zhao, Xue 
700 1 |a Hou, Hu 
700 1 |a Li, Ba-Fang 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 2 ; str. 222-228 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110420  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=81783  |y Elektronička verzija članka