Surfactin

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000766439/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
48 (2010), 2 ; str. 119-134
Glavni autor: Shaligram, Nikhil S. (-)
Ostali autori: Singhal, Rekha S. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00953caa a2200265 i 4500
001 NSK01000766439
003 HR-ZaNSK
005 20120928114506.0
007 ta
008 110420s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000766439 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 66  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Shaligram, Nikhil S. 
245 1 0 |a Surfactin :  |b a review on biosynthesis, fermentation, purification and applications /  |c Nikhil S. Shaligramag and Rekha S. Singhal. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 85 jed. 
653 0 |a Surfaktin  |a Biosinteza  |a Fermentacija  |a Bacillus subtilis 
700 1 |a Singhal, Rekha S. 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 48 (2010), 2 ; str. 119-134 
981 |b B02/10  |p CRO 
998 |a rado110420  |c vol2o120928 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=81761  |y Elektronička verzija članka