Porosity of deep fat fried breaded chicken meat

U radu su ispitivani utjecaj dodatka rižinog škroba i prehrambenih vlakana (pektin i Fibrex) na poroznost osnovne smjese za oblaganje (kukuruzno brašno, sol, začini), te količina upijenog ulja u pohanoj piletini.

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757334/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 4 ; str. 389-395
Glavni autor: Ježek, Damir (-)
Ostali autori: Brnčić, Mladen (-), Rimac Brnčić, Suzana, Karlović, Sven, Bosiljkov, Tomislav, Tripalo, Branko, Karlović, Damir, Šipušić, Juraj, Pukec, Dragutin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology
LEADER 01471caa a2200361 i 4500
001 NSK01000757334
003 HR-ZaNSK
005 20130605111214.0
007 ta
008 110203s2009 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000757334 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Ježek, Damir 
245 1 0 |a Porosity of deep fat fried breaded chicken meat /  |c Damir Ježek, Mladen Brnčić, Suzana Rimac Brnčić, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo, Damir Karlović, Jura Šipušić and Drago Pukec. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 27 jed. 
520 |a U radu su ispitivani utjecaj dodatka rižinog škroba i prehrambenih vlakana (pektin i Fibrex) na poroznost osnovne smjese za oblaganje (kukuruzno brašno, sol, začini), te količina upijenog ulja u pohanoj piletini. 
653 0 |a Rižin škrob  |a Pektin  |a Fibrex  |a Pohana piletina  |a Poroznost 
700 1 |a Brnčić, Mladen 
700 1 |a Rimac Brnčić, Suzana 
700 1 |a Karlović, Sven 
700 1 |a Bosiljkov, Tomislav 
700 1 |a Tripalo, Branko 
700 1 |a Karlović, Damir 
700 1 |a Šipušić, Juraj 
700 1 |a Pukec, Dragutin 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 47 (2009), 4 ; str. 389-395 
981 |b B15/09  |p CRO 
998 |a rado110203  |c vol1o130222  |p 1306ZIi 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/ftb  |y Food technology and biotechnology