Porosity of deep fat fried breaded chicken meat
U radu su ispitivani utjecaj dodatka rižinog škroba i prehrambenih vlakana (pektin i Fibrex) na poroznost osnovne smjese za oblaganje (kukuruzno brašno, sol, začini), te količina upijenog ulja u pohanoj piletini.
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757334/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 4 ; str. 389-395 |
Glavni autor: | Ježek, Damir (-) |
Ostali autori: | Brnčić, Mladen (-), Rimac Brnčić, Suzana, Karlović, Sven, Bosiljkov, Tomislav, Tripalo, Branko, Karlović, Damir, Šipušić, Juraj, Pukec, Dragutin |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
LEADER | 01471caa a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000757334 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20130605111214.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 110203s2009 ci | |||| ||eng | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000757334 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | |a 664 |2 MRF 1998. | ||
100 | 1 | |a Ježek, Damir | |
245 | 1 | 0 | |a Porosity of deep fat fried breaded chicken meat / |c Damir Ježek, Mladen Brnčić, Suzana Rimac Brnčić, Sven Karlović, Tomislav Bosiljkov, Branko Tripalo, Damir Karlović, Jura Šipušić and Drago Pukec. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 27 jed. | ||
520 | |a U radu su ispitivani utjecaj dodatka rižinog škroba i prehrambenih vlakana (pektin i Fibrex) na poroznost osnovne smjese za oblaganje (kukuruzno brašno, sol, začini), te količina upijenog ulja u pohanoj piletini. | ||
653 | 0 | |a Rižin škrob |a Pektin |a Fibrex |a Pohana piletina |a Poroznost | |
700 | 1 | |a Brnčić, Mladen | |
700 | 1 | |a Rimac Brnčić, Suzana | |
700 | 1 | |a Karlović, Sven | |
700 | 1 | |a Bosiljkov, Tomislav | |
700 | 1 | |a Tripalo, Branko | |
700 | 1 | |a Karlović, Damir | |
700 | 1 | |a Šipušić, Juraj | |
700 | 1 | |a Pukec, Dragutin | |
773 | 0 | |t Food technology and biotechnology |x 1330-9862 |g 47 (2009), 4 ; str. 389-395 | |
981 | |b B15/09 |p CRO | ||
998 | |a rado110203 |c vol1o130222 |p 1306ZIi | ||
856 | 4 | 2 | |u http://hrcak.srce.hr/ftb |y Food technology and biotechnology |