Effect of different maceration treatments on free and bound varietal aroma compounds in wine of Vitis vinifera L. cv. Malvazija istarska bijela

Sažetak: Tijekom dvogodišnjeg istraživanja praćen je utjecaj različitih postupaka klasične maceracije masulja pri 20 oC (10, 20 i 30 sati) i hladne maceracije pri 7 oC (10, 20 i 30 sati) na koncentraciju slobodnih i vezanih monoterpena, te ukupnih fenola u vinima istarske Malvazije. Monoterpenski al...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716171
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 1 ; str. 86-92
Glavni autor: Radeka, Sanja (-)
Ostali autori: Herjavec, Stanka (-), Peršurić, Đordano, Lukić, Igor, kemičar, Sladonja, Barbara
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology