Xylanases and Their Applications in Baking Industry

Sažetak: Ksilan je drugi najčešći polisaharid i glavni sastojak stanične stijenke biljaka. Ksilani žitarica sadržavaju veliku količinu L-arabinoze i stoga ih često nazivaju arabinoksilanima. Ksilanaze su hidrolitički enzimi koji nasumce cijepaju b-1,4 vezu tih složenih polisaharida. Proizvode ih raz...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716085
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 1 ; str. 22-31
Glavni autor: Butt, Masood Sadiq (-)
Ostali autori: Tahir-Nadeem, Muhammad (-), Ahmad, Zulfiqar, Sultan, Muhammad Tauseef
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology