Xylanases and Their Applications in Baking Industry
Sažetak: Ksilan je drugi najčešći polisaharid i glavni sastojak stanične stijenke biljaka. Ksilani žitarica sadržavaju veliku količinu L-arabinoze i stoga ih često nazivaju arabinoksilanima. Ksilanaze su hidrolitički enzimi koji nasumce cijepaju b-1,4 vezu tih složenih polisaharida. Proizvode ih raz...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716085 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 1 ; str. 22-31 |
Glavni autor: | Butt, Masood Sadiq (-) |
Ostali autori: | Tahir-Nadeem, Muhammad (-), Ahmad, Zulfiqar, Sultan, Muhammad Tauseef |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: