Qualification of the origin of beef meat in Europe analysis of socio-technical determination based on french practices

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000699548/Details
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
61 (2007), 4 ; str. 301-329
Glavni autor: Casabianca, F. (-)
Ostali autori: Trift, N. (-), Sylvander, B.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
ebg
Predmet:
LEADER 01011caa a2200313 ir4500
001 NSK01000699548
003 HR-ZaNSK
005 20120120105053.0
007 ta
008 090505s2007 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)702051 
035 |a (HR-ZaNSK)000699548 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a ebg  |b hrv 
042 |a croatica 
080 |a 637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Casabianca, F. 
245 1 0 |a Qualification of the origin of beef meat in Europe analysis of socio-technical determination based on french practices /  |c F. Casabianca, N. Trift, B. Sylvander. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 57th Annual Meeting of the EAAP, Antalya, 2006 
504 |a Bibliografija: 
504 |a Sažetak 
653 |a Goveđe meso  |a Klasiranje 
653 5 |a Francuska 
700 1 |a Trift, N. 
700 1 |a Sylvander, B. 
773 0 |t Stočarstvo (Zagreb)  |x 0351-0832  |g 61 (2007), 4 ; str. 301-329  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013792 
981 |b B18/07  |p CRO 
998 |a iteo090505  |c rpeo120120