Utjecaj kulture kvasca (Saccharomyces cerevisiae) na proizvodne rezultate janjadi u tovu hranjene obrokom s mljevenim ili cijelim žitaricama

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000696823/Details
Matična publikacija: Krmiva
49 (2007), 4 ; str. 179-187
Glavni autor: Mašek, Tomislav (-)
Ostali autori: Mikulec, Željko (-), Valpotić, Hrvoje, Pahović, Snježan, Stipetić, Bojan, Perkić, Davor
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01174caa a2200349 ir4500
001 NSK01000696823
003 HR-ZaNSK
005 20120209112527.0
007 ta
008 090408s2007 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)699315 
035 |a (HR-ZaNSK)000696823 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 633  |2 MRF 1998. 
080 |a 636  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Mašek, Tomislav 
245 1 0 |a Utjecaj kulture kvasca (Saccharomyces cerevisiae) na proizvodne rezultate janjadi u tovu hranjene obrokom s mljevenim ili cijelim žitaricama /  |c Tomislav Mašek, Željko Mikulec, Hrvoje Valpotić, Snježan Pahović, Bojan Stipetić, Davor Perkić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 49 jed 
504 |a Summary 
653 |a Stočna hrana  |a Kvasac 
653 |a Janjad  |a Hranidba 
700 1 |a Mikulec, Željko 
700 1 |a Valpotić, Hrvoje 
700 1 |a Pahović, Snježan 
700 1 |a Stipetić, Bojan 
700 1 |a Perkić, Davor 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 49 (2007), 4 ; str. 179-187  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
981 |b B16/07  |p CRO 
998 |a iteo090408  |c rpeo120209