Production of α-amylase from Penicillium chrysogenum under solid-state fermentation by using some agricultural by-products

Solid-state fermentation (SSF) was carried out using corncob leaf (CL), rye straw (RS), wheat straw (WS) and wheat bran (WB) as substrates for a-amylase production by a fungal culture of Penicillium chrysogenum. The effects of moisture level, particle size and inoculum concentration on enzyme synthe...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691781
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 439-442
Glavni autor: Balkan, Bilal (-)
Ostali autori: Ertan, Figen (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija