Production of α-amylase from Penicillium chrysogenum under solid-state fermentation by using some agricultural by-products
Solid-state fermentation (SSF) was carried out using corncob leaf (CL), rye straw (RS), wheat straw (WS) and wheat bran (WB) as substrates for a-amylase production by a fungal culture of Penicillium chrysogenum. The effects of moisture level, particle size and inoculum concentration on enzyme synthe...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691781 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 439-442 |
Glavni autor: | Balkan, Bilal (-) |
Ostali autori: | Ertan, Figen (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: