Gellan gum
The microbial exopolysaccharides are water-soluble polymers secreted by microorganisms during fermentation. The biopolymer gellan gum is a relatively recent addition to the family of microbial polysaccharides that is gaining much importance in food, pharmaceutical and chemical industries due to its...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691494 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 341-354 |
Glavni autor: | Bajaj, Ishwar B. (-) |
Ostali autori: | Survase, Shrikant A. (-), Saudagar, Parag S., Singhal, Rekha S. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: