Gellan gum

The microbial exopolysaccharides are water-soluble polymers secreted by microorganisms during fermentation. The biopolymer gellan gum is a relatively recent addition to the family of microbial polysaccharides that is gaining much importance in food, pharmaceutical and chemical industries due to its...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691494
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 341-354
Glavni autor: Bajaj, Ishwar B. (-)
Ostali autori: Survase, Shrikant A. (-), Saudagar, Parag S., Singhal, Rekha S.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija