The biotechnological potential of mushroom tyrosinases

Over the last decade there has been a significant interest in developing biotechnological applications of tyrosinases. These applications include the production of L-DOPA (3,4-dihydroxyphenyl-L-alanine) from L-tyrosine, the production of cross-linked protein networks for use as novel food additives...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691341
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 3 ; str. 287-294
Glavni autor: Faria, Rodrigo Otavio de (-)
Ostali autori: Roturo Moure, Vivian (-), Almeida Amazonas, Maria Angela Lopes de, Krieger, Nadia, Mitchell, David Alexander
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija