The biotechnological potential of mushroom tyrosinases
Over the last decade there has been a significant interest in developing biotechnological applications of tyrosinases. These applications include the production of L-DOPA (3,4-dihydroxyphenyl-L-alanine) from L-tyrosine, the production of cross-linked protein networks for use as novel food additives...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691341 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 3 ; str. 287-294 |
Glavni autor: | Faria, Rodrigo Otavio de (-) |
Ostali autori: | Roturo Moure, Vivian (-), Almeida Amazonas, Maria Angela Lopes de, Krieger, Nadia, Mitchell, David Alexander |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: