Biološki aktivni spojevi višnje i višnje maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18°C

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000649117/Details
Glavni autor: Pedisić, Sandra (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : S. Pedisić, 2007.
Predmet:
LEADER 01227cam a2200301 i 4500
001 NSK01000649117
003 HR-ZaNSK
005 20230117144952.0
007 ta
008 071116s2007 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)651020 
035 |a (HR-ZaNSK)000649117 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 634.23(043.3)  |2 MRF 1998. 
080 |a 634.23:615](043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pedisić, Sandra 
245 1 0 |a Biološki aktivni spojevi višnje i višnje maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18°C :  |b disertacija /  |c Sandra Pedisić ; [mentor Branka Levaj]. 
260 |a Zagreb :  |b S. Pedisić ,  |c 2007.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 178 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagre, 2007. 
504 |a Bibliografija: listovi 157-174 
504 |a Summary: Biologically active componds in sour cherry and marasca sour cherry during ripening and storage at -18˙C 
650 7 |a Višnja  |x Sastav  |2 nskps 
650 7 |a Višnja  |x Biološki aktivne tvari  |x Farmakološka istraživanja  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2007 
998 |m vško0711