|
|
|
|
LEADER |
01227cam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000649117 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20230117144952.0 |
007 |
ta |
008 |
071116s2007 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)651020
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000649117
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 634.23(043.3)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 634.23:615](043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pedisić, Sandra
|
245 |
1 |
0 |
|a Biološki aktivni spojevi višnje i višnje maraske tijekom zrenja i skladištenja pri -18°C :
|b disertacija /
|c Sandra Pedisić ; [mentor Branka Levaj].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b S. Pedisić ,
|c 2007.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 178 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagre, 2007.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 157-174
|
504 |
|
|
|a Summary: Biologically active componds in sour cherry and marasca sour cherry during ripening and storage at -18˙C
|
650 |
|
7 |
|a Višnja
|x Sastav
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Višnja
|x Biološki aktivne tvari
|x Farmakološka istraživanja
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2007
|
998 |
|
|
|m vško0711
|