Kulinarstvo - dio kulture življenja i duhovne baštine u hrvatskoj turističkoj ponudi

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000599782/Details
Matična publikacija: Naše more (Dubrovnik)
51 (2004), 5/6 ; str. 227-238
Glavni autor: Žaper, Ana (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 00996caa a2200289 ir4500
001 NSK01000599782
003 HR-ZaNSK
005 20070425091507.0
008 060405s2004 ci ||| ||hrv
015 |a HP04-9549  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)600864 
035 |9 (HR-ZaNSK)460405012 
035 |a (HR-ZaNSK)000599782 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 338.48:641](497.5) 
080 |a 641:338.48](497.5) 
100 1 |a Žaper, Ana 
245 1 0 |a Kulinarstvo - dio kulture življenja i duhovne baštine u hrvatskoj turističkoj ponudi /  |c Ana Žaper. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: 22 jed. 
504 |a Summary 
650 7 |a Gastronomska ponuda  |z Hrvatska  |2 nskps 
773 0 |t Naše more (Dubrovnik)  |x 0469-6255  |g 51 (2004), 5/6 ; str. 227-238  |w nsk.(HR-ZaNSK)000013599 
981 |p CRO  |z B14/04 
998 |a ivao0604  |a dimp0605  |c đluo060914  |c jvli060914 
886 0 |2 unimarc  |b 00780iaa2 2200229 450