|
|
|
|
LEADER |
01118caa a2200313 ir4500 |
001 |
NSK01000581851 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170209154249.0 |
008 |
051025s2004 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP04-5395
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)582879
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)451025189
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000581851
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 613.2.099(497.5)"1992/2001"
|
100 |
1 |
|
|a Mulić, Rosanda
|
245 |
1 |
0 |
|a Neke epidemiološke osobitosti alimentarnih toksoinfekcija u Hrvatskoj u razdoblju 1992.-2001. godine /
|c Rosanda Mulić, Silvana Giljanović, Darko Ropac i Višnja Katalinić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 20 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Otrovanje hranom
|z Hrvatska
|y 1992.-2001.
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Giljanović, Silvana
|
700 |
1 |
|
|a Ropac, Darko
|
700 |
1 |
|
|a Katalinić, Višnja
|
773 |
0 |
|
|t Acta medica Croatica
|x 1330-0164
|g 58 (2004), 5 ; str. 421-427
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011179
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B8/04
|
998 |
|
|
|a rado0510
|a bokp0511
|c mero060228
|c ktup170209
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00911iaa2 2200253 450
|