Chemical modifications on proteins using glutaraldehyde

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000551607/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
42 (2004), 1 ; str. 51-56
Glavni autor: Silva, Carla J. S. M. (-)
Ostali autori: Sousa, Fernanda de (-), Guebitz, Georg M., Cavaco-Paulo, Artur
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01074caa a2200313 ir4500
001 NSK01000551607
003 HR-ZaNSK
005 20070920091537.0
008 050221s2004 ci ||| ||eng
015 |a HP04-1778  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)552551 
035 |9 (HR-ZaNSK)450221095 
035 |a (HR-ZaNSK)000551607 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 577.112:547.441 
100 1 |a Silva, Carla J. S. M. 
245 1 0 |a Chemical modifications on proteins using glutaraldehyde /  |c Carla J. S. M. Silva, Fernanda Sousa, Georg Guebitz and Artur Cavaco-Paulo. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 9 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Proteini  |x Unaksno povezivanje  |x Proteinaze  |2 nskps 
700 1 |a Sousa, Fernanda de 
700 1 |a Guebitz, Georg M. 
700 1 |a Cavaco-Paulo, Artur 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 42 (2004), 1 ; str. 51-56  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B3/04 
998 |a rado0502  |a trip0505  |c mero060505 
886 0 |2 unimarc  |b 00874iaa2 2200253 450