Mikrobiološka i fizikalno-kemijska kakvoća fermentiranih mliječnih proizvoda s probiotičkim kulturama

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000329873/Details
Glavni autor: Granjaš, Aleksandra (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : A. Granjaš, 2002.
LEADER 01208nam a2200301 i 4500
001 NSK01000329873
003 HR-ZaNSK
008 021025s2002 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)330238 
035 |9 (HR-ZaNSK)421025011 
035 |a (HR-ZaNSK)000329873 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.146.3.05:663.18(043.2) 
100 1 |a Granjaš, Aleksandra 
245 1 0 |a Mikrobiološka i fizikalno-kemijska kakvoća fermentiranih mliječnih proizvoda s probiotičkim kulturama :  |b magistarski rad /  |c Aleksandra Granjaš. 
260 |a Zagreb :  |b A. Granjaš,  |c 2002.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 124 lista :  |b ilustr., graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehram.-biotehn. fak., Zagreb, 2002 
504 |a Bibliografija: listovi 111-118 
504 |a Summary: Microbiological and physico-chemical quality of the fermented milk products with probiotic cultures 
981 |p CRO  |r HRB2002 
998 |n DCR  |m vhop0210  |c bsto040602 
852 4 |j DCR-ZG-759/02 
876 |e DCR  |a 759/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 00998iam0 2200241 450