Saccharomyces sensu stricto indigenous strains and their effect on glycerol and malic acid concentrations in wine

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000327472/Details
Matična publikacija: Kemija u industriji
50 (2001), 9 ; str. 469-475
Glavni autor: Redžepović, Sulejman (-)
Ostali autori: Majdak, Ana (-), Orlić, Sandi, Herjavec, Stanka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01170caa a2200337 ir4500
001 NSK01000327472
003 HR-ZaNSK
005 20080328124325.0
008 021002s2001 ci ||| ||eng
015 |a HP01-4438  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)327831 
035 |9 (HR-ZaNSK)421002081 
035 |a (HR-ZaNSK)000327472 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 582.282.23:663.2 
080 |a 663.2:582.282.23 
100 1 |a Redžepović, Sulejman 
245 1 0 |a Saccharomyces sensu stricto indigenous strains and their effect on glycerol and malic acid concentrations in wine /  |c Sulejman Redžepović, Ana Majdak, Sandi Orlić and Stanka Herjavec. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Kvasci  |x Enološke karakteristike  |2 nskps 
700 1 |a Majdak, Ana 
700 1 |a Orlić, Sandi 
700 1 |a Herjavec, Stanka 
773 0 |t Kemija u industriji  |x 0022-9830  |g 50 (2001), 9 ; str. 469-475  |w nsk.(HR-ZaNSK)000004717 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B9/01 
998 |a trio0210  |a ivap0212  |c mero040503  |c lbap040706  |c bpkp040803 
886 0 |2 unimarc  |b 00942naa2 2200265 450