|
|
|
|
LEADER |
01014nam a22002771i 4500 |
001 |
NSK01000295382 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
011005s1971 yu ||| 0 scc |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)295692
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)411005063
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000295382
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a scc
|b eng
|
044 |
|
|
|a yu
|
084 |
|
|
|a 394
|q HR-ZaNSK
|
100 |
1 |
|
|a Jovanović, Branko,
|c inženjer agronomije
|
245 |
1 |
0 |
|a Uticaj strukture obroka i načina pripreme hraniva na proizvodnju junadi u tovu :
|b doktorska disertacija /
|c Jovanović Branko.
|
260 |
|
|
|a Sombor :
|b [s. n.],
|c 1971.
|
300 |
|
|
|a I, 116, 4 str. :
|b ilustr. ;
|c v8o.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet Novi Sad
|
504 |
|
|
|a Summary: The effect of structure of ration of feed preparation on the production of fattening steers
|
998 |
|
|
|j eemk0110
|j vhop0110
|
852 |
4 |
|
|j 478.596
|
876 |
|
|
|e RK/i
|
876 |
|
|
|e O
|a 5124/76
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00798nam0 22002171i 450
|