Uticaj strukture obroka i načina pripreme hraniva na proizvodnju junadi u tovu

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000295382/Details
Glavni autor: Jovanović, Branko, inženjer agronomije (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: scc
Impresum: Sombor : [s. n.], 1971.
LEADER 01014nam a22002771i 4500
001 NSK01000295382
003 HR-ZaNSK
008 011005s1971 yu ||| 0 scc
035 |9 (HR-ZaNSK)295692 
035 |9 (HR-ZaNSK)411005063 
035 |a (HR-ZaNSK)000295382 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a scc  |b eng 
044 |a yu 
084 |a 394  |q HR-ZaNSK 
100 1 |a Jovanović, Branko,  |c inženjer agronomije 
245 1 0 |a Uticaj strukture obroka i načina pripreme hraniva na proizvodnju junadi u tovu :  |b doktorska disertacija /  |c Jovanović Branko. 
260 |a Sombor :  |b [s. n.],  |c 1971. 
300 |a I, 116, 4 str. :  |b ilustr. ;  |c v8o. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet Novi Sad 
504 |a Summary: The effect of structure of ration of feed preparation on the production of fattening steers 
998 |j eemk0110  |j vhop0110 
852 4 |j 478.596 
876 |e RK/i 
876 |e O  |a 5124/76 
886 0 |2 unimarc  |b 00798nam0 22002171i 450