|
|
|
|
LEADER |
00985caa a2200301 ir4500 |
001 |
NSK01000282749 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070919102243.0 |
008 |
010426s2000 ci ||| ||hrv |
015 |
|
|
|a HP00-2618
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)283045
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)410426096
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000282749
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 663.224
|
100 |
1 |
|
|a Mirošević, Nikola,
|c agronom
|
245 |
1 |
0 |
|a Tehnološki postupci proizvodnje i istraživanja kakvoće prošeka /
|c Nikola Mirošević, Smiljana Goreta.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 26 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Prošek
|x Proizvodnja
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prošek
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Goreta Ban, Smiljana
|
773 |
0 |
|
|t Blatski ljetopis
|x 1332-7283
|g (2000) ; str. 21-33
|w nsk.(HR-ZaNSK)000132011
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B4/00
|
998 |
|
|
|a trio0104
|a dimp0106
|c dkro0108
|c rjki0204
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00741naa2 2200229 450
|