The influence of linolenic acid (18:3gamma3) added in fish food on content of fatty acid in meat of European catfish

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000233043/Details
Matična publikacija: ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)
62 (1997), 1/2 ; str. 13-17
Glavni autor: Bogut, Ivan (-)
Ostali autori: Petričević, Antun (-), Steiner, Zdenko, Stević, Ivan
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01197caa a2200337 ir4500
001 NSK01000233043
003 HR-ZaNSK
005 20070917181713.0
008 990421s1997 ci ||| ||eng
015 |a HP97-5717  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)233288 
035 |9 (HR-ZaNSK)990421013 
035 |a (HR-ZaNSK)000233043 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 639.3.043:597.554.4 
080 |a 597.554.4 
100 1 |a Bogut, Ivan 
245 1 4 |a The influence of linolenic acid (18:3gamma3) added in fish food on content of fatty acid in meat of European catfish /  |c [Ivan] Bogut, A. [Antun] Petričević, Z. [Zdenko] Steiner, I. [Ivan] Stević. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 18 jed. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Somovi  |x Hranidba  |x Masne kiseline  |2 nskps 
700 1 |a Petričević, Antun 
700 1 |a Steiner, Zdenko 
700 1 |a Stević, Ivan 
773 0 |t ACS. Agriculturae conspectus scientificus (Tisak)  |x 1331-7768  |g 62 (1997), 1/2 ; str. 13-17  |w nsk.(HR-ZaNSK)000229503 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO  |z B7-9/97 
998 |a trio9904  |c ikak9909  |c dkro9911 
886 0 |2 unimarc  |b 00948naa2 2200265 450