|
|
|
|
LEADER |
01208cam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000215308 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120903093848.0 |
008 |
980520s1997 ci a 000 0 hrv |
015 |
|
|
|a HK97-2982
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)215533
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)980520023
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000215308
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 614.31(035)
|
100 |
1 |
|
|a Slemenšek, Željko
|
245 |
1 |
0 |
|a Priručnik prema proširenom programu za osobe koje rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način :
|b posebni dio.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Zavod za javno zdravstvo grada,
|c 1997.
|e (Samobor :
|f "A. G. Matoš")
|
300 |
|
|
|a 82 str. :
|b ilustr. ;
|c 20 cm.
|
500 |
|
|
|a Imena autora nad tekstom
|
500 |
|
|
|a Zastupljeni autori: Željko Slemenšek, Matija Kovačević
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Higijenska ispravnost
|v Priručnici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević, Matija,
|c liječnik
|
981 |
|
|
|a A20/97
|p CRO
|r HRB1997
|
997 |
|
|
|a 82 str.
|
998 |
|
|
|b szv,9805
|c sbno9812
|c lbap9901
|b djei1209
|
852 |
4 |
|
|j 664.572
|
876 |
|
|
|e CM
|a 8911/1997
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00885nam0 2200265 450
|