Priručnik prema proširenom programu za osobe koje rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000215308/Details
Glavni autor: Slemenšek, Željko (-)
Ostali autori: Kovačević, Matija, liječnik (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Zavod za javno zdravstvo grada, 1997.
Predmet:
LEADER 01208cam a2200349 i 4500
001 NSK01000215308
003 HR-ZaNSK
005 20120903093848.0
008 980520s1997 ci a 000 0 hrv
015 |a HK97-2982  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)215533 
035 |9 (HR-ZaNSK)980520023 
035 |a (HR-ZaNSK)000215308 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 614.31(035) 
100 1 |a Slemenšek, Željko 
245 1 0 |a Priručnik prema proširenom programu za osobe koje rade s namirnicama u proizvodnji na industrijski i obrtnički način :  |b posebni dio. 
260 |a Zagreb :  |b Zavod za javno zdravstvo grada,  |c 1997.  |e (Samobor :  |f "A. G. Matoš") 
300 |a 82 str. :  |b ilustr. ;  |c 20 cm. 
500 |a Imena autora nad tekstom 
500 |a Zastupljeni autori: Željko Slemenšek, Matija Kovačević 
650 7 |a Hrana  |x Higijenska ispravnost  |v Priručnici  |2 nskps 
700 1 |a Kovačević, Matija,  |c liječnik 
981 |a A20/97  |p CRO  |r HRB1997 
997 |a 82 str. 
998 |b szv,9805  |c sbno9812  |c lbap9901  |b djei1209 
852 4 |j 664.572 
876 |e CM  |a 8911/1997 
886 0 |2 unimarc  |b 00885nam0 2200265 450