|
|
|
|
LEADER |
01061caa a2200289 ir4500 |
001 |
NSK01000101447 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190923160847.0 |
008 |
941004s1993 ci ||| ||eng |
015 |
|
|
|a HP93-5121
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)101555
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)941004042
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000101447
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
080 |
|
|
|a 664.9
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Kovačević, Dragan,
|c prehrambeni tehnolog
|
245 |
1 |
0 |
|a Enthalpy determination of frozen surimi by differential thermal analysis /
|c D. [Dragan] Kovačević and Ž. [Želimir] Kurtanjek.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 29 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
0 |
|
|a Prehrambena tehnologija
|a Konzerviranje
|a Zamrzavanje
|a Riblje meso
|a Entalpija
|a Termalna analiza
|
700 |
1 |
|
|a Kurtanjek, Želimir
|
773 |
0 |
|
|t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija
|x 0352-9193
|g 31 (1993), 4 ; str. 157-164
|w nsk.(HR-ZaNSK)000019479
|
932 |
|
|
|a da
|b znanstveni rad
|
981 |
|
|
|p CRO
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00753naa2 2200205 450
|